Yazmaya başlayın ve arama sonuçları burada görünecektir...

TRY

2024 için En İyi 5 Yapay Zeka Hissesi.

Tarafından yayınlandı
2024 için En İyi 5 Yapay Zeka Hissesi.

2023 yılında ABD borsası, yapay zeka (AI) ve ilgili hisse senetlerinin güçlü performansı sayesinde iyi bir performans sergiledi. 2024 yılına bakıldığında, Nvidia, Super Micro Computer, Snowflake, Palantir Technologies ve UiPath gibi yüksek kaliteli yapay zeka destekli hisse senetlerinin akıllı yatırım seçenekleri olması bekleniyor.

Nvidia, veri merkezleri tarafından yapay zeka iş yükleri için yaygın olarak kullanılan GPU’ları, CPU’ları ve yazılımlarıyla yapay zeka pazarında lider konumdadır. Şirket, GPU tabanlı altyapıya geçişten faydalanmak için iyi bir konuma sahip. Super Micro Computer, özellikle yapay zeka platformları için üst düzey sunucu ve depolama sistemlerinde üstündür. Büyük çip oyuncularıyla yaptığı işbirlikleri ona rekabet avantajı sağlıyor.

Snowflake, kuruluşların yapılandırılmamış ve akış verileri de dahil olmak üzere büyük miktarda veriyi yönetmesine ve analiz etmesine yardımcı olan bulut tabanlı bir veri platformudur. Veri pazarı ve veri paylaşım özellikleri güçlü bir ağ etkisi yaratır. Palantir Technologies, yapay zeka ve makine öğrenimi yetenekleriyle tanınan bir veri analitiği şirketidir. Yakın zamanda piyasaya sürdüğü Yapay Zeka Platformu ve yenilikçi pazara açılma stratejisi onu cazip bir yatırım haline getirmektedir.

UiPath, işletmelerin rutin görevleri otomatikleştirmesine yardımcı olan robotik süreç otomasyonunda lider bir oyuncudur. Endüstri dikeyleşmesine ve özel otomasyon çözümlerine odaklanması, hızlı müşteri genişlemesine yol açmıştır. Yenilikçi teklifleri ve pazarlama stratejisi ile UiPath, 2024 yılında büyümeye hazırlanıyor.

Bu hisse senetleri umut vaat etse de, kapsamlı bir araştırma yapmak ve diğer yatırım seçeneklerini de göz önünde bulundurmak önemlidir. The Motley Fool, başarılı bir portföy oluşturma konusunda rehberlik sağlar ve Hisse Senedi Danışmanı hizmeti aracılığıyla hisse senedi önerileri sunar.

Bu makaleyi beğendiniz mi?
0
0

İlginizi çekebilir

Tartışma sonrası: 0 yorum

Tartışmaya katılın

Bu makale hakkında henüz kimse yorum yapmadı. Giriş yapın ve ilk siz olun! Fikrinizi yazın ve bir tartışma başlatın.